Over ons

Over My Merchandise!
Bij My Merchandise geloven we dat creativiteit en ondernemerschap de bouwstenen zijn van succes. My Merchandise is opgericht door twee gepassioneerde ondernemers, Tommy Schollen en Alex de Hart, die hun jarenlange ervaring en expertise hebben samengebracht om een uniek platform te creëren dat artiesten, kunstenaars, ondernemers en meer in staat stelt om hun merk te versterken en te laten groeien.

 

De oprichters:

Tommy Schollen is al geruime tijd actief in de werkkledingbranche, waar hij zijn stempel heeft gedrukt met het succesvolle bedrijf Dutch Workwear. Met zijn diepgaande kennis van hoogwaardige kledingproductie en toewijding aan kwaliteit, heeft Tommy bewezen een visionair te zijn in het creëren van functionele en stijlvolle kledingstukken die voldoen aan de behoeften van diverse industrieën.

Alex de Hart is begonnen met zijn eigen kledingmerk Forbidden, geboren uit een periode van twijfel, keuzes maken en geluk ervaren. Forbidden overstijgt de status van een gewoon merk en vertegenwoordigt eerder een levensfilosofie. Het moedigt aan om zonder terughoudendheid keuzes te maken. Als medeoprichter combineert hij mode-expertise met creatieve toewijding om op maat gemaakte merchandise-oplossingen te bieden die jouw verhaal en identiteit weerspiegelen.

 

Onze missie:
Wat My Merchandise uniek maakt, is onze gedeelde visie. Beide oprichters koesterden hetzelfde idee: het creëren van een platform dat op maat gemaakte merchandise-oplossingen biedt voor artiesten, kunstenaars, ondernemers en meer. Wij begrijpen dat onze partners hun energie willen steken in wat ze het beste doen, en daarom nemen wij graag de verantwoordelijkheid voor het ontwerp, de productie en de distributie van hoogwaardige merchandise van hen over.

 

Onze kracht:
Door onze krachten te bundelen, hebben Tommy en Alex een krachtige alliantie gevormd in de branche. Met jarenlange ervaring in respectievelijk werkkleding en mode, brengen wij een schat aan kennis en inzicht mee naar My Merchandise. We zijn er trots op dat we een team zijn dat niet alleen deskundig is in kledingproductie, maar ook in staat is om de visie van onze partners te begrijpen en te vertalen naar merchandise die hun unieke identiteit weerspiegelt.

 

Samenwerken met My Merchandise:
Of je nu een opkomende artiest, een gevestigde kunstenaar, een gedreven ondernemer of gewoon iemand bent die zijn merk wil versterken, wij staan klaar om je te ondersteunen. My Merchandise biedt een naadloze ervaring, van ontwerp tot levering, zodat jij je kunt richten op wat je het liefste doet.

Dank je wel dat je meer te weten wilt komen over My Merchandise en de mensen erachter. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw visie tot leven te brengen.