Basic

Ontdek het ultieme gemak met ons basic pakket.
Geniet van een gebruiksvriendelijke website voor naadloze bestellingen, compleet met je eigen speciale pagina op My Merchandise – www.my-merchandise.com/jouwnaam.

Met totale ontzorging nemen wij al het werk voor je uit handen. En raad eens? Kosten? Die zijn er niet! Je verdient alleen maar winst.

Advanced

Creëer je eigen website, waar jouw merchandise schittert naast andere projecten. Dankzij onze geavanceerde API-koppeling verloopt de communicatie met jouw website vlekkeloos en behoud je je eigen URL voor een naadloze merkervaring.

Met totale ontzorging nemen wij het werk uit handen, van ontwerp tot logistiek. En het wordt nog beter: geen kosten voor jou, alleen winst. Samen transformeren we jouw visie in een bloeiend merk. Ga voor groei, ga voor My Merchandise.

Connected

Ontdek de kracht van volledige controle met ons unieke aanbod. Bouw je eigen website – zonder gedoe van een API. Je eigen URL, zonder koppelingen, voor een onafhankelijke online aanwezigheid.

Onze focus ligt op ontzorging waar het echt telt: designs en topkwaliteit producten. Jij doet de inkoop bij ons en maakt gebruik van onze expertise. Vervolgens heb jij de touwtjes in handen: verkoop, verzending, retouren en meer. Dit is voor degenen die alles zelf willen beheren, maar wel met de juiste partner aan hun zijde.

Klaar om jouw visie te verwezenlijken? Samen maken we het mogelijk.