Basic

Ontdek het ultieme gemak met ons basic pakket.
Geniet van een gebruiksvriendelijke website voor naadloze bestellingen, compleet met je eigen speciale pagina op My Merchandise – www.my-merchandise.com/jouwnaam.

Met totale ontzorging nemen wij al het werk voor je uit handen. En raad eens? Kosten? Die zijn er niet! Je verdient alleen maar winst.

Connected

Wij creëeren jouw eigen webshop, waar jouw merchandise schittert naast andere projecten. Dankzij je eigen webshop ben je volledig ontzorgt. Wij zorgen voor het design en uitstraling van je webshop!

Met totale ontzorging nemen wij het werk uit handen, van ontwerp tot logistiek. En het wordt nog beter: je betaalt slechts de onderhoudskosten van je webshop.

Samen transformeren we jouw visie in een bloeiend merk. Ga voor groei, ga voor My Merchandise.

Advanced

Ontdek de kracht van volledige controle met ons unieke aanbod. Bouw je eigen website – zonder gedoe van een API. Je eigen URL, zonder koppelingen, voor een onafhankelijke online aanwezigheid.

Onze focus ligt op ontzorging waar het echt telt: designs en topkwaliteit producten. Jij doet de inkoop bij ons en maakt gebruik van onze expertise. Vervolgens heb jij de touwtjes in handen: verkoop, verzending, retouren en meer. Dit is voor degenen die alles zelf willen beheren, maar wel met de juiste partner aan hun zijde.

Klaar om jouw visie te verwezenlijken? Samen maken we het mogelijk.